اخبار بین المللی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 29481
1397/03/26 - 07:31
تلاش برای استفاده از سلول های بنیادی برای تولید گوشت خوک در آزمایشگاه

محققین توانسته اند با موفقیت سلول های بنیادی خوک را به رشته های از گوشت تبدیل کنند و براین باورند که این محصول می تواند در آینده ای نزدیک جایگزینی سبز برای کاهش کشتار دام ها و رفع معضل گرسنگی در دنیا باشد.

به گزارش بنیان به نقل از stem-cells-news، از سال 2006 بود که محققین هلندی توانستند گوشت خوک را در آزمایشگاه تولید کنند، اما این گوشت از نظر بافت و مزه شبیه گوشت واقعی نبود. در ادامه ناسا به امید این که فضانوردان این مرکز بتوانند خودشان در فضا گوشت مورد نیاز خودشان را تامین کنند روی این پروژه سرمایه گذاری کرد. اما بعد از رشد صفحات نازکی از بافت این گوشت، ناسا به این نتیجه رسید که برای فضانوردان همان بهتر است که گیاهخواری کنند. اما محققین هلندی براین باورند که علی رغم آزمون و خطاهای بسیار و بهبود بخشیدن پروتکل های تولیدی، اما بافت گوشت تولیدی هنوز هم بافت دلخواه نیست. به همین دلیل آن ها هنوز هم به دنبال استفاده از سلول های بنیادی مشتق از عضلات خوک برای تولید گوشت خوک هستند.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved